Obiceiuri de viață care duc la un miros neplăcut al respirației

Atunci când periajul, ața dentară și clătirea de rutină nu sunt suficiente pentru a combate mirosul neplăcut al respirației dvs., ar putea fi timpul să vă adresați o serie de întrebări dure în ceea ce privește stilul și obiceiurile dvs. de viață.

Cum este dieta dvs.?

Alimentele zaharoase sunt și trebuie recunoscute ca o problemă evidentă. Bacteriile naturale din gură adoră efectiv să transforme gustările dulci în mirosuri groaznice. Alimentele acide pot slăbi smalțul, expunând dinții la infecții și miros neplăcut. Alimentele cu conținut crescut de grăsimi și proteine nu sunt diferite întotdeauna bine, un fapt care este aparent în urma gazelor sulfuroase care tind să fie eliberate atunci când nu sunt metabolizate. Ar trebui să vă gândiți de două ori la reducerea carbohidraților. Fără aceștia, corpul dvs. începe să descompună alte grăsimi și proteine pentru energie, producând un miros neplăcut care nu este proaspăt. Cea mai bună dietă a dvs.: țintiți spre o dietă echilibrată, sănătoasă cu cantități adecvate de fructe și legume, cum ar fi ananasul, kiwi-ul și legumele verzi.

Sunteți stresat(ă)?

Oricât de incredibil ar părea, anxietatea poate face mai mult decât să vă transpire palmele și să vă facă inima să o ia la goană. Toate acele respirații panicate vă pot usca gura și pot face ca aroma lucrurilor care vă preocupă să iasă în afară. De asemenea, postul vă poate afecta digestia prin privarea  stomacului de enzime. Fără acestea, orice aliment nedigerat nu este descompus și eliberează mirosuri care își găsesc calea spre gură.

Cât de des consumați alcool?

Cu cât beți alcool mai des, cu atât mai mult creșteți șansele pentru un miros neplăcut al respirației. Aceasta deoarece alcoolul nu provoacă doar senzația de uscăciune în gură, ci le și permite bacteriilor să rămână acolo timp de 10 ore după ce ați terminat de băut.

Sunteți un mare băutor de cafea?

Cafeaua poate fi tratația de dimineață, dar cafeina din cafea reduce producția de salivă din gura dvs. Mai puțină salivă înseamnă o creștere a bacteriilor care cauzează mirosul neplăcut al respirației. De asemenea, înseamnă că orice particule de alimente care rămân în urmă de la ultima dvs. masă încep să se descompună în interiorul gurii.

Remedii pentru mirosul neplăcut al respirației

LISTERINE® Cool Mint

LISTERINE® Fresh Burst

Ce este halitoza?

Probleme de sănătate frecvente care cauzează mirosul neplăcut al respirației

În ce fel gura uscată duce la mirosul neplăcut al respirației

Primele 5 alimente care cauzează mirosul neplăcut al respirației