Clătirea la persoanele cu aparate dentare

Dacă dvs. sau o persoană pe care o cunoașteți poartă aparat dentar, sunteți obișnuit(ă) cu blocarea alimentelor în acesta. Aceasta este doar o parte a întregii experiențe. Și când purtași sârme moderne pe dinți (da, discutăm despre cele colorate fluorescent), există tot felul de fisuri și colțuri ascunse unde se pot agăța particulele alimentare, facilitând acumularea plăcii și formarea tartrului. Ajustați-vă rutina de clătire astfel pentru un strat suplimentar de protecție. Lucrul bun referitor la lichide și apa de gură LISTERINE® este acela că acestea ajung în acele zone greu accesibile pentru a menține dinții și gingiile sănătoase și curate.

PASUL 1: Turnați 20 de mililitri (4 lingurițe) de apă de gură LISTERINE ® într-o ceașcă.

PASUL 2: Fără a dilua soluția cu apă, turnați conținutul ceștii în gură.

PASUL 3: Clătiți de jur împrejur timp de 30 de secunde (încercați să numărați până la 30 în minte sau utilizând un cronometru). Nu vă faceți griji dacă nu ajungeți la 30 de secunde din prima - devine mai ușor de fiecare dată când încercați.

PASUL 4: În timpul clătirii, rotiți de jur împrejur în gură.

PASUL 5: Scuipați soluția în chiuvetă.

Recomandare vizuală: Oricât de dificil este, încercați să folosiți ața dentară.

Considerente speciale pentru persoanele cu aparate dentare

Atunci când purtați aparate dentare și în gură aveți aparate dentare, benzi și sârme, curățarea dinților în mod suficient devine mai problematică și mai de durată. Din acest motiv, dezvoltarea punctelor albe de leziune în gură în timpul tratamentului ortodontic este de regulă un semnal că nu aveți o rutină de clătire eficientă. De asemenea, placa se acumulează mai rapid, făcând din boala gingivală un însoțitor frecvent al aparatelor dentare. Cea mai bună modalitate de a răspunde acestor provocări de curățare a gurii este de a practica o igienă orală bună, regulată, la domiciliu și de a menține consultațiile la medicul stomatolog.

Mențineți sănătatea orală generală

O gură sănătoasă are nevoie de abordarea în trei pași

  1. Periați
  2. Folosiți ața dentară
  3. Clătiți

Instrumente inteligente

  • Pastă de dinți cu fluorură
  • Periuță cu peri moi sau periuță electrică
  • Oricât de dificil este, încercați să folosiți ața dentară
  • Clătiți cu apă de gură care ucide germenii din punctele greu accesibile

*Advanced White si Advanced Defence Sensitive turnați 10 ml si clătiți timp de 60 de secunde. Nightly Reset turnați 15 ml si clătiți timp de 60 de secunde. 6+ pentru ape de gură fără alcool, cu excepția Advanced Defence Sensitive (+18) și 12+ pentru ape de gură cu alcohol.

Ghid ușor de utilizat de copii pentru clătire

LISTERINE® Green Tea

LISTERINE® Total Care

LISTERINE® Nightly Reset

Protejarea dinților atunci când purtați aparate dentare