Ghid ușor de utilizat de copii pentru clătire

Atunci când copiii intră în contact cu bomboane, prăjituri sau alimentele pline de zaharuri, inițiați timpuriu obiceiuri de igienă orală explicându-le legătura între alimentele cu zahăr și gura sănătoasă. Încurajați obiceiurile sănătoase, cum ar fi periajul, ața dentară și clătirea.

Dacă îi determinați să-și formeze obiceiuri orale bune, cum ar fi clătirea de două ori pe zi (în loc să-i determinați să renunțe complet la dulciuri), ați câștigat. Nu uitați să întăriți faptul că periajul dur le poate dăuna dinților și încercați împreună să subliniați faptul că mișcarea trebuie să fie blândă, nu cu forță, și că clătirea curăță întreaga gură, împreună cu periajul și ața dentară.

Rutine comode pentru copii (pentru copii cu vârste între 12 ani și mai în vârstă)

PASUL 1: Scoateți 10 mililitri (2 lingurițe) de apă de gură LISTERINE SMART RINSE® într-un pahar .

PASUL 2: Ghidați-vă copilul să golească soluția în gură. Nu diluați soluția.

PASUL 3: Ghidați copilul să clătească de jur împrejur timp de 60 de secunde pentru a clăti metodic gura (încercați să numărați până la 60 cu voce tare în timp ce ei se clătesc sau jucați un joc cu un cronometru sau cântați un cântec) și apoi indicați copilului să clătească de jur împrejur.

PASUL 4: Oferiți-i o stea de aur, un autocolant sau altă recompensă adecvată pentru copilul dvs. pentru o gură curată impecabilă.

Recomandare vizuală: Învățați-vă copilul că după completarea rutinei de două ori pe zi pentru o gură sănătoasă, este important să vă abțineți să mâncați și să beți timp de 30 de minute. Dacă învățați această recomandare timpuriu, îl puteți aplica înainte de jocul de igienă orală.

Mențineți sănătatea orală generală

Iată abordarea în trei etape

  1. Periați
  2. Folosiți ața dentară
  3. Clătiți

Nu uitați că oricât de eficientă este apa de gură, aceasta este o parte suplimentară a regimului de igienă orală cuprinzător care include periajul cu o pastă cu fluorură și ața dentară. Aceasta deoarece numai periajul nu este suficient... atinge doar 25% din gură. Pentru a avea toată gura curată, trebuie să clătiți și apa de gură LISTERINE®.

*Advanced White si Advanced Defence Sensitive turnați 10 ml si clătiți timp de 60 de secunde. Nightly Reset turnați 15 ml si clătiți timp de 60 de secunde. 6+ pentru ape de gură fără alcool, cu excepția Advanced Defence Sensitive (+18) și 12+ pentru ape de gură cu alcohol.