Protejarea dinților atunci când purtați aparate dentare

Atunci când vă puneți aparate dentare în gură, curățarea devine mult mai complicată, dar încă poate fi efectuată dacă sunteți atent(ă).

Principala provocare când purtați aparate dentare este aceea că particulele alimentare se pot prinde cu ușurință și pot sfârși blocate între dinți. Atunci când zaharurile și amidonurile sunt transformate în acid coroziv și prinse în spatele aparatelor dentare în locuri greu accesibile periajului și aței dentare, acestea pot duce cu ușurință la un fel de deteriorare a dinților care exfoliază mineralele rezistente ale dintelui, cum ar fi calciul și fosfatul, din smalț,

Cea mai bună linie de apărare împotriva deteriorării dinților care duce la carii când purtați aparate dentare este utilizarea unei ape de gură cu fluorură anticarii, ca apa de gură LISTERINE®. Deoarece apa de gură cu fluorură LISTERINE® poate ajunge în locuri greu accesibile pe care periajul și ața dentară le pot omite, reprezintă o parte importantă a igienei orale generale. Nu evitați curățarea dinților, deoarece este dificil; nu este imposibil să respectați periajul de două ori pe zi cu o pastă de dinți cu fluorură, ața dentară și clătirea cu apa de gură LISTERINE®.

*Advanced White si Advanced Defence Sensitive turnați 10 ml si clătiți timp de 60 de secunde. Nightly Reset turnați 15 ml si clătiți timp de 60 de secunde.
6+ pentru ape de gură fără alcool, cu excepția Advanced Defence Sensitive (+18) și 12+ pentru ape de gură cu alcohol.

Ghid ușor de utilizat de copii pentru clătire

LISTERINE® Teeth & Gum Defence Green Tea Gust Mai Puțin Intens

LISTERINE® Total Care

LISTERINE® Advanced Nightly Reset

Clătirea la persoanele cu aparate dentare