4 obiceiuri nu atât de inocente care îți pot răni gura

Vă place vinul (alb)

Vinul roși poate păta dinții, dar știați că vinul alb vă poate afecta de fapt gingiile, datorită conținutului ridicat de acid? O soluție facilă este de a vă asigura că vă clătiți zilnice de două ori cu apă de gură.

Vă roadeți unghiile

Indiferent dacă bateți din picior sau vă frângeți mâinile în continuu, mulți dintre noi avem obiceiuri induse de stres. Dacă al dvs. este de a vă roade unghiile, aflați că de fiecare dată când vă duceți mâna la gură și începeți să mestecați, invitați tot felul de germeni și murdărie de sub unghii în gură.

Nu aveți timp

Să fiți prea ocupat(ă) sau prea obosit(ă) nu înseamnă că igiena dvs. orală trebuie ignorată. Cu toții avem lacune în rutina noastră de igienă orală, dar realitatea este că o abordare relaxată a periajului, aței dentare sporadice și clătirii permite acumularea tartrului, care duce la deteriorarea dinților.

Folosiți regulat scobitoarea

Aceste bețe mici, când sunt utilizate corect, pot curăța zonele dintre dinți. Dar scobitorile sunt deseori folosite într-un mod care nu este benefic și care deteriorează țesutul gingival. Cel mai sigur pariu este să rămâneți la periaj, ață dentară și clătire pentru a vă menține gingiile sănătoase.

Ce este gingivita?

LISTERINE® Teeth & Gum Defence

LISTERINE® Teeth & Gum Defence Gust Mai Puțin Intens

LISTERINE® Total Care

Cea mai frecventă cauză a bolii gingivale

5 alimente care îți pot răni gura