Moduri facile de prevenire a cariilor

Atunci când acidul atacă constant dinții, stratul exterior mai dur al dintelui - smalțul - continuă să piardă minerale. Un punct alb, care semnalează deteriorarea timpurie, poate apărea pe dinte, iar în acest moment daunele pot fi inversate, iar smalțul se poate repara singur. Dar dacă procesul de deteriorare a dintelui nu este inversat, smalțul continuă să se slăbească, întrucât se pierd mineralele, iar o carie, care este deteriorare permanentă, se formează și trebuie reparată de un medic stomatolog.

Puteți preveni cariile. Mineralele din saliva dvs., cum ar fi calciul și fosfatul, împreună cu fluorura protectoare pe care o putem obține din pasta de dinți cu fluorură sau o apă de clătire fluorurată sau, în unele cazuri, din apa de la robinet fluorurată, pot

repara mineralele și le pot proteja de deteriorarea provocată de acid. Medicul dvs. stomatolog poate aplica pe dinți și un gel cu fluor. Fluorura mineralizată previne deteriorarea dinților împotriva agravării, înlocuiește mineralele pierdute și oprește capacitatea bacteriilor de a transforma zahărul și amidonurile în acid.

*Advanced White si Advanced Defence Sensitive turnați 10 ml si clătiți timp de 60 de secunde. Nightly Reset turnați 15 ml si clătiți timp de 60 de secunde. 6+ pentru ape de gură fără alcool, cu excepția Advanced Defence Sensitive (+18) și 12+ pentru ape de gură cu alcohol.

Πώς να αποκτήσετε πιο γερά δόντια

Στοματικό Διάλυμα LISTERINE® Teeth & Gum Defence

Στοματικό Διάλυμα LISTERINE® Total Care

Στοματικό Διάλυμα LISTERINE® Nightly Reset Ήπια Γεύση

Τι είναι το φθόριο;

Πρόληψη του σχηματισμού τερηδόνας