Ce este fluorura?

Fluorura este un element natural despre care se știe că previne deteriorarea dinților când este ingerată sau aplicată pe dinți sub forma unei soluții topice. Fluorura poate ajuta a preveni de carii din dinți. Acidul din placă duce la pierderea de minerale în dinți (demineralizare), care duce la deteriorarea dinților. Formarea cariilor, totuși, poate fi inversată prin remineralizare sau depozitarea de minerale pe zonele deteriorate ale dintelui. Aplicarea de fluor topic poate grăbi această restaurare a mineralelor pierdute.

Atunci când fluorura este ingerată de stomac și intestine, aceasta este absorbită de corp pentru a întări dinții. Deseori, aceasta se regăsește în apa de băut în cantități suficient de mari pentru a reduce cariile, în funcție de fiecare zonă a țării în care vă situați (și indiferent dacă beți apă de la robinet sau apă filtrată/îmbuteliată). De asemenea, puteți obține cantități mici de fluorură prin consumul anumitor alimente, cum ar fi spanacul, morcovii, asparagusul, majoritatea fructelor de mare, ceai și alimente preparate cu apă fluorurată și apa de clătit cu fluorură LISTERINE®.

*Advanced White si Advanced Defence Sensitive turnați 10 ml si clătiți timp de 60 de secunde. Nightly Reset turnați 15 ml si clătiți timp de 60 de secunde. 6+ pentru ape de gură fără alcool, cu excepția Advanced Defence Sensitive (+18) și 12+ pentru ape de gură cu alcohol.

Cum să aveți dinți mai puternici

LISTERINE® Green Tea

LISTERINE® Total Care

LISTERINE® Nightly Reset

Moduri facile de prevenire a cariilor

Cum să preveniți deteriorarea dinților