Cum să preveniți deteriorarea dinților

Veștile bune sunt că se pot preveni cariile (orificii care se pot forma atunci când procesul de deteriorare penetrează smalțul pe o perioadă lungă de timp). Urmați aceste recomandări pentru a evita cariile și remediile dentare scumpe, incomode necesare.

RECOMANDAREA nr. 1: Consultați medicul stomatolog

Nu vizitați rar cabinetul medicului stomatolog dacă doriți să evitați cariile. Curățările de rutină la cel puțin fiecare șase luni pot ajuta la prevenirea timpurie a deteriorării, înainte ca acestea să evolueze în carii, și, dacă este cazul, medicul dvs. stomatolog poate aplica fluorură pe orice pete îngrijorătoare pentru a preveni deteriorarea dinților și cariile.

RECOMANDAREA nr. 2: Periajul cu fluorură

Selectați o pastă de dinți cu fluorură ca ingredient, întrucât se știe că protejează dinții de deteriorarea dinților și carii.

RECOMANDAREA nr. 3: Clătiți cu fluorură

De asemenea, puteți găsi apă de gură ca LISTERINE® TOTAL CARE sau LISTERINE SMART RINSE® care conțin fluorura care protejează dinții pentru a menține dinții rezistenți și pentru a combate cariile.

RECOMANDAREA nr. 4: Limitați gustările

Încercați să aveți gustări pentru un număr limitat pe zi și, când le serviți, vizați să includeți alimente care fortifiază și care sunt bune pentru dinți. Ori de câte ori mâncați sau beți lichide diferite de apă, aceasta permite bacteriilor să creeze acid care uzează smalțul dinților. Limitați cantitate de acid care vă deteriorează dinții limitând durata gustării la câteva pe zi. Dacă vă preocupă sănătatea dantură dvs., încercați să periați și să clătiți cu apa de gură LISTERINE® fluorizatade două ori pe zi. Când nu aveți la dispoziție aceste instrumente, încercați să vă clătiți cel puțin gura cu apă.

*Advanced White si Advanced Defence Sensitive turnați 10 ml si clătiți timp de 60 de secunde. Nightly Reset turnați 15 ml si clătiți timp de 60 de secunde. 6+ pentru ape de gură fără alcool, cu excepția Advanced Defence Sensitive (+18) și 12+ pentru ape de gură cu alcohol.

Cum să aveți dinți mai puternici

LISTERINE® Teeth & Gum Defence Green Tea Gust Mai Puțin Intens

LISTERINE® Total Care

LISTERINE® Advanced Nightly Reset

Moduri facile de prevenire a cariilor

Ce este fluorura?