Primele 4 tratamente pentru mirosul neplăcut al respirației

Practicați o bună igienă orală

Dacă vă luptați cu mirosul neplăcut al respirației fără succes, aceasta s-ar putea datora rutinei dvs. Întrebați-vă „Periez, folosesc ață dentară și clătesc regulat?” Dacă răspunsul este nu, acesta ar putea fi un loc bun pentru a începe. Următorii pași simpli vor ajuta la reducerea respirației dvs. „de grad D” prin eliminarea acumulării de bacterii. Și nu vă axați doar asupra dinților. Nu uitați să oferiți atenție și limbii, întrucât aceasta poate fi încărcată cu particule alimentare descompuse și bacterii care cauzează mirosul neplăcut al respirației. Eliminarea acumulării va ajuta la reducerea plăcii, de asemenea. Nu uitați că doar periajul curăță numai 25% din gura dvs. Astfel că asigurați-vă că includeți ața dentară și clătirea de două ori pe zi cu apa de gură LISTERINE® pentru cele mai bune rezultate.

Consultați regulat medicul stomatolog

Poate că practicați o bună igienă orală, dar respirația dvs. încă face oamenii să întoarcă capul în mod vizibil. Acesta poate fi apelul către un cadru profesionist Stomatologul dvs. vă va oferi părerea unui expert, acesta poate efectua un examen oral pentru a detecta și trata boala periodontală și alte probleme.

Renunțați la fumat

Fără a aborda cele mai grave reacții adverse ale consumului de tutun, fumatul - cel puțin - vă va oferi respirația de fumător. Ca și orice altă dependență, renunțatul poate fi mult mai dificil decât se estimează. Astfel că discutați cu medicul dvs. despre renunțarea la obicei.

Beți multă apă

Apa - este răcoroasă, proaspătă și, doar dacă v-ați pierdut în mare sau în deșert, disponibilă în cantități mari, care pot fi băute. Așa că profitați. Consumul de apă nu doar previne gura uscată ci poate cauza și mirosul neplăcut al respirației, spală, de asemenea, reziduurile și particulele alimentare înainte ca acestea să se descompună și să facă ca interiorul gurii dvs. să miroasă ca bălegarul de la o fermă.

Cauzele mirosului neplăcut al respirației

LISTERINE® Cool Mint

LISTERINE® Fresh Burst

Cum să evităm mirosul neplăcut al respirației