Cum să evităm mirosul neplăcut al respirației

Fiecare persoană a suferit la un moment dat de pe urma mirosului neplăcut al respirației. Se întâmplă, dar poate fi evitat. Iată câțiva pași pe care îi puteți face pentru a preveni o situație jenantă:

Mențineți buna igienă orală

Aceasta este cheie combaterii mirosului neplăcut al respirației și totuși multe persoane o trec cu vederea. În mod ideal, trebuie să periați și să folosiți ața dentară după fiecare masă. Aceasta ajută la reducerea bacteriilor care cauzează mirosul neplăcut al respirației din gura dvs. Urmați această recomandare cu o clătire de două ori pe zi pentru a ajuta la prevenirea cariilor și a reduce bacteriile care cauzează placa dentară.

Urmăriți ce mâncați

Tot ceea ce consumați este absorbit în fluxul dvs. de sânge numai pentru a reapărea atunci când respirați și vorbiți. Ingredientele mirositoare, cum ar fi usturoiul, ceapa și alte alimente condimentate reprezintă unii dintre cei mai gravi atacatori. Așa că mâncați mai multe legume și plante cum ar fi țelina, morcovii și pătrunjelul - conținutul lor bogat în apă vă va ajuta să vă spălați gura de reziduuri.

Hidratați-vă

Dacă după masă nu puteți să vă periați, folosi ața dentară și clăti, consumul de lichide ajută la curățarea gurii de particule alimentare, înainte ca acestea să înceapă să cauzeze probleme. Apa este ideală. Feriți-vă de sucuri - tot acel zahăr în exces se va lega de dinții și gingiile dvs., amestecând rămășițele mesei dvs. și determinând mirosul neplăcut al respirației.

Cauzele mirosului neplăcut al respirației

LISTERINE® Cool Mint

LISTERINE® Fresh Burst

Practicați o bună igienă orală?