Aveți semne de eroziune a smalțului?

Smalțul este cea mai puternică suprafață din corp. Acesta trebuie să fie ferm și puternic, dar se poate uza în timp, datorită alimentelor extrem de acide și consumului de băuturi acide. Dacă nu mai mușcați la fel de tare ca înainte legumele crude, cum ar fi morcovul, examinați aceste simptome pentru a vedea dacă smalțul dinților dvs. se poate uza, lăsându-vă dinții vulnerabili la tot, de la fisuri la carii,

SEMNUL nr. 1: Indentații pe suprafața dintelui

Dacă începeți să observați indentații pe suprafața dinților dvs., care pot fi menționați de medicul dvs. stomatolog ca și cratere, aceasta poate semnala faptul că smalțul dinților s-a erodat.

SEMNUL nr. 2: Dinți gălbui

Un alt simptom care indică faptul că smalțul este posibil să se fi uzat are culoarea gălbuie, care se întâmplă când mai multă dentină (sau țesutul dur, dens, osos care formează marea parte a dintelui sub smalț) este expusă (dentina are o culoare normală gălbuie).

SEMNUL nr. 3: Dinți ciobiți

Dacă începeți să observați fisuri și crăpături în dinți, acesta poate fi un alt semnal de alarmă că smalțul dinților dvs. se erodează și că dinții se slăbesc și devin mai puțin capabili să reziste la mușcare și mestecare fără se să ciobească.

SEMNUL nr. 4: Sensibilitate

Dacă dinții devin mai sensibili în timp, în special la temperaturi extreme, cum ar fi respiratul în aer rece sau consumul de băuturi, cum ar fi ceaiuri și cafea fierbinți sau apă rece ca gheața, atunci acesta poate fi un semnal că smalțul dvs. se exfoliază, făcând dinții mai vulnerabili la deteriorare. De asemenea, este posibil să simțiți un scurt junghi de durere când mâncați alimente foarte dulci, la care dinții dvs. slăbiți răspund imediat.

*Advanced White si Advanced Defence Sensitive turnați 10 ml si clătiți timp de 60 de secunde. Nightly Reset turnați 15 ml si clătiți timp de 60 de secunde. 6+ pentru ape de gură fără alcool, cu excepția Advanced Defence Sensitive (+18) și 12+ pentru ape de gură cu alcohol.

Carii: Prevenire, prevenire, prevenire

LISTERINE® Teeth & Gum Defence Green Tea Gust Mai Puțin Intens

LISTERINE® Total Care

LISTERINE® Advanced Nightly Reset

Placă vs. tartru

Detectați cariile din vreme: Căutați aceste 5 semne

Limitează aceste 5 alimente și băuturi care pot dăuna dinților