Cum să clătiț

Este timpul să descoperiți puterea clătirii. Aflați cum să vă curățați întreaga gură cu o perie, ață dentară și clătirea de rutină. Pe cât de simplu sună, stilul dvs. de viață vă poate împiedica menținerea unui regim de igienă orală consecvent. De aceea am creat rutine personalizate de igienă orală care să vă ajute să vă mențineți obiceiul.

Periajul curăță numai 25% din gură. Pentru a vă asigura că vă curățați întreaga gură, folosiți apa de gură LISTERINE® de două ori pe zi respectând următorii pași și recomandări simple.

Rutina simplă

PASUL 1: Turnați 20* de mililitri (4 lingurițe) de apă de gură LISTERINE® într-o ceașcă.

PASUL 2: Goliți ceașca în gură. Nu diluați soluția cu apă.

PASUL 3: Clătiți de jur împrejur timp de 30 de secunde (încercați să numărați până la 30 în minte sau utilizând un cronometru). Nu vă faceți griji dacă nu ajungeți la 30 de secunde din prima - devine mai ușor de fiecare dată când încercați.

PASUL 4: În timpul clătirii, rotiți de jur împrejur în gură.

PASUL 5: Scuipați soluția în chiuvetă.

Continuați vizitele la medicul stomatolog

Oricâtă încredere meritați să aveți în forma bună a gurii dvs., asigurați-vă că vă programați în continuare la medicul stomatolog cel puțin la fiecare 6 luni. Dacă este lăsată netratată, placa dentară poate evolua în tartru și poate fi eliminată doar cu instrumente profesionale utilizate la curățările realizate de medicul stomatolog.

Cum să vă mențineți sănătatea orală generală

Iată abordarea în trei etape

  1. Periați
  2. Folosiți ața dentară
  3. Clătiți

Utilizați instrumente inteligente

  • Periuțele de dinți cu peri moi sau periuțe electrice
  • Pastă de dinți cu fluorură
  • Apa de gură LISTERINE® ucide germenii care cauzează mirosul neplăcut al respirației, placa dentară și boala gingivală