Sustenabilitatea noastră

Cavități bucale mai sănătoase, o planetă mai sănătoasă

Ne imaginăm o lume în care toate persoanele, indiferent unde s-ar afla, recunosc că o cavitate bucală sănătoasă este o parte importantă a unui organism sănătos. Când spunem că ne-am angajat să vă ajutăm să vă mențineți cea mai bună sănătate orală, ne angajăm, de asemenea, să o facem într-un mod responsabil și durabil, care va ajuta și la protejarea planetei noastre.

Ambalaje responsabile
 

Ne străduim în permanență să reducem deșeurile de ambalaje, folosind materiale mai reciclabile, reciclate și regenerabile.

 • Sticlele noastre transparente Listerine sunt fabricate din cel mai reciclat material plastic din lume și sunt reciclabile pe majoritatea piețelor.
 • Pentru a recicla capacele, păstrați-le PE sticlă atunci când reciclați pentru a evita ca acestea să ajungă în mediu.
 • Ne străduim ca până în 2021 să obținem sticle și capace 100% reciclabile pentru toate produsele noastre, renunțând la sticlele de plastic opace, asigurându-ne că etichetele se spală la reciclare fără a lăsa reziduuri și trecând la capace incolore pentru a îmbunătăți calitatea reciclării.
 • Acum Listerine conține 50% de plastic reciclat după consum (PRC) în flaconul său - având grijă de mediu și de sănătatea dvs. orală!*
 • Ne străduim ca până în 2025 să obținem ambalaje din hârtie și celuloză reciclate 100% certificate sau provenite din materiale responsabile.

*Exclusiv Listerine Nightly Reset

 

Ingrediente alese cu grijă
 

Umplem sticlele noastre cu ingrediente de înaltă calitate, alese cu grijă, susținute de știință, care sunt blânde și non-toxice pentru viața acvatică și ecosisteme*

 • Am stabilit așteptări ridicate în ceea ce privește utilizarea ingredientelor și nu selectăm niciodată ingrediente derivate din animale.
 • LISTERINE® conține Uleiuri esențiale, care sunt inspirate din natură.
 • Apa de gură cu Cool Mint este o formulă obținută 99% în mod natural**.

*Conform instrumentului GAIA™ (Global Aquatic Ingredient Assessment™). GAIA™ măsoară impactul potențial relativ al ingredientelor asupra ecosistemului acvatic, de la 0 (cel mai slab) la 100 (cel mai bun).

**Pe baza volumului mediu cumulativ de ingrediente, inclusiv apă.

 

Conservarea resurselor
 

Ne concentrăm pe soluții inovatoare pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, pentru creșterea eficienței energetice și a utilizării apei și pentru conservarea resurselor noastre de mediu.

 • Apa de gură cu aromă de Cool Mint este concentrată pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră asociate transportului materiilor prime la instalațiile noastre.
 • Participăm la misiunea Johnson & Johnson de a ne alimenta operațiunile cu energie electrică 100% din surse regenerabile
  • Deja, 30% din această energie este produsă sau achiziționată din surse regenerabile de energie, iar J&J este pe cale să depășească obiectivul stabilit pentru 2020.
  • Începând cu 2019, J&J a redus emisiile de gaze cu efect de seră cu 32%, comparativ cu obiectivul stabilit, de 20%.

 

Johnson & Johnson: Angajamentul nostru

Angajamentul nostru de a face diferența nu se limitează la LISTERINE®. Aflați cum compania noastră mamă, Johnson & Johnson Consumer Health, ia măsuri pentru a face planeta mai sănătoasă.Site corporativ