4 Recomandări pentru protejarea dinților dvs

Cu cât mai mult sunteți informat(ă), cu atât mai mult veți începe să simțiți că lucrurile pe care le introduceți în gură sunt dușmanii smalțului și gingiilor dvs. Deși acest lucru poate fi adevărat, veștile bune sunt că puteți contracara daunele urmând acești pași pentru o gură sănătoasă pentru a înlocui mineralele pierdute și a păstra dinții puternici.

RECOMANDAREA nr. 1: Sigilați-vă dinții

Fluorura întărește dinții și îi face mai rezistenți și previne deteriorarea dinților și dezvoltarea cariilor. Dacă vă prezentați la medicul stomatolog pentru a vă sigila dinții sănătoși, veți oferi un strat protector subțire pe aceștia.

RECOMANDAREA nr. 2: Folosiți ața dentară cel puțin o dată pe zi

Ața dentară înlătură particulele alimentare și resturile bacteriene dintre dinți și gingii, reducând astfel probabilitatea ca bacteriile să adere la aceștia și să se transforme în placa si tartru, care poate fi înlăturat numai de către medicul stomatolog și cu instrumente stomatologice profesionale.

RECOMANDAREA nr. 3: Schimbați-vă periuțele

Înlocuiți-vă periuța de dinți de 3 sau 4 ori pe an. Asigurați-vă că folosiți o perie cu peri moi care sunt blânzi pentru dinți și gingii și că nu uzează smalțul și țesutul gingival. De asemenea, luați în considerare periajul electric al dinților care curăță dinții eficient fără a fi prea abraziv.                                      

RECOMANDAREA nr. 4: Clătiți după mese

Clătirea poate ajuta la dislocarea alimentelor rămase între dinți sau între dinte și gingie. Clătirea cu o apă de gură întărită cu fluorizata, cum ar fi apa de gură LISTERINE®, vă protejați dinții.

*Advanced White si Advanced Defence Sensitive turnați 10 ml si clătiți timp de 60 de secunde. Nightly Reset turnați 15 ml si clătiți timp de 60 de secunde. 6+ pentru ape de gură fără alcool, cu excepția Advanced Defence Sensitive (+18) și 12+ pentru ape de gură cu alcohol.

Cum vi se deteriorează dinții

LISTERINE® Teeth & Gum Defence Green Tea Gust Mai Puțin Intens

LISTERINE® Total Care

LISTERINE® Advanced Nightly Reset