Beneficiile utilizării apei de gură

Acordați-vă un moment să vă gândiți la tot ceea ce intră în gura dvs. în timpul zilei.

Saliva dvs. descompune carbohidrații în zaharuri care hrănesc germenii din gura dvs., care încep să se înmulțească iar și iar.

Germenii reprezintă cauza principală a problemelor bucale: mirosul neplăcut al respirației, carii, gingivită și chiar și sensibilitate.

Aceștia se acumulează într-un strat gros numit placă dentară care, dacă nu este înlăturată, se poate calcifia, dând naștere la tartru. Tartrul este mai poros decât smalțul dentar, astfel încât se pătează ușor de la cafea, vin, tutun, care cauzează petele de pe dinți.

LISTERINE® elimină germenii care rămân după periajului. Germenii pot fi foarte neplăcuți. Aceștia pot ajunge oriunde: limbă, gingii și chiar și vălul palatin. Aceștia se pot transforma într-o placă. Dinții reprezintă numai 25% din cavitatea bucală, astfel că nu contează cât de bine vă periați. Periajul nu este suficient pentru a eradica toți germenii din gură.

LISTERINE® are puterea de a ajunge în colțurile gurii unde periuța nu ajunge, și a curăța în profunzime cele mai dificile zone.

LISTERINE® are o formulă unică de uleiuri esențiale care:

elimină până la 97%* din germenii rezistenți la periaj.

Aceasta elimină bacteriile situate în bioplaca plăcii dentare, un strat foarte subțire de microorganisme care acoperă suprafața interioară a gurii.

Evitați mirosul neplăcut al respirației timp de până la 12 ore.

*Pan et al. Journal of Dentistry 38, S1 (2010) S16-S20

OBSERVAȚIE ȘTIINȚIFICĂ

Biofilmul dentar este una dintre cauzele majore ale gingivitei. Formarea plăcii începe imediat după periaj. LISTERINE® are efecte antibacteriene extensive împotriva unei diversități de specii de germeni, eliminând-i prin distrugerea pereților celulari și inhibându-le capacitatea de a se înmulți.