Actualizare LISTERINE®.RO cu privire la COVID-19

Johnson & Johnson este alături de Organizația Mondială a Sănătății

Efectele pandemiei globale de COVID-19 sunt de necontestat. Încurajăm Consumatorii să afle despre și să respecte recomandările furnizate de către Organizația Mondială a Sănătății.

RĂSPUNSUL NOSTRU LA COVID-19  

Noi, cei de la Johnson & Johnson, ne-am angajat să ajutăm indivizii și comunitățile din întreaga lume în gestionarea impactului fără precedent al COVID-19. Echipele noastre lucrează în mod activ la dezvoltarea unui vaccin și la continuarea producției de medicamente cu cerere ridicată, dispozitive medicale și produse pentru sănătatea consumatorilor, inclusiv LISTERINE®.

Pe măsură ce COVID-19 pune presiune pe resursele de sănătate din întreaga lume, este mai important ca niciodată să ajutăm oamenii să rămână sănătoși și să păstreze distanța de sistemul sanitar suprasaturat. Există o cerere ridicată pentru apa noastră de gură, deoarece consumatorii se axează pe igiena personală. Acordăm prioritate continuării producției de produse cu cerere ridicată pentru a asigura disponibilitatea acestora, în tot acest timp asigurând cel mai ridicat nivel de calitate și siguranță.

În plus, transformăm liniile de producție de la diferite fabrici din jurul lumii pentru a produce dezinfectant pentru mâini care va contribui la protejarea angajaților noștri din cercetare și dezvoltare, producție și distribuție și care va fi donată angajaților din sănătate și celor comunitari care se află în prima linie de acordare de îngrijiri. Această activitate este realizată în conformitate cu normele stabilite de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor și FDA  – cât mai repede posibil pentru a răspunde cererilor urgente. 

Pentru a afla mai multe despre răspunsul integral la COVID-19 oferit de Johnson & Johnson’s, vă rugăm să vizitați JNJ.com.

A SE UTILIZA CONFORM INSTRUCȚIUNILOR

Au existat întrebări din partea  consumatorilor legate de eficacitatea produsului LISTERINE® împotriva COVID-19. Sănătatea și siguranța consumatorilor noștri este crucială. Iată câteva întrebări frecvente la care răspund producătorii LISTERINE®.

Produsul LISTERINE® poate fi utilizat ca dezinfectant pentru mâini sau pentru suprafețe deoarece conține alcool?

Clătirea cu LISTERINE reduce riscul de infectare cu COVID-19?

Cum pot utiliza produsele LISTERINE®, în afară de clătirea gurii?

 LISTERINE® poate preveni durerea de gât ?

LISTERINE Antiseptic omoară coronavirusul care cauzează COVID-19?

BENEFICIILE PRODUSELOR NOASTRE

Ce bacterii distruge LISTERINE®?

LISTERINE® distruge virusurile?

Cum mă poate ajuta LISTERINE® în timpul pandemiei de COVID-19?

ALTE ÎNTREBĂRI LEGATE DE PRODUSE

Program redus pentru Call Center și Asistență Suport

Din cauza evoluției situației în ceea ce privește sănătatea publică, vă puteți confrunta cu un răspuns întârziat atunci când contactați Call Center-ul nostru sau atunci când ne contactați pe e-mail prin intermediul link-ului "Contactați-ne" de pe website-ul nostru. Apreciem răbdarea de care dați dovadă și ne străduim ca în aceste momente să vă oferim cel mai bun serviciu dumneavoastră și familiei dumneavoastră.